ЦУКС: Сообраќајот се одвива непречено и без застој

ЦУКС известува дека во овие утрински часови сообраќајот на сите улици, булевари и крстосници, се одвива непречено и без застој.
Повеќе возила во овие моменти се забележуваат единствено долж
-бул.Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Мајка Тереза.
Известувањето важи за 8:15ч на ден 02.07.2020г (четврток)