Claro Intelecto [live] во Епицентар

Соработкатата помеѓу Desonanz Festival и Epicentar која за првпат пред скопската публика го носи настапот во живо на Claro Intelecto – еден од најреномираните електронски артисти во светот и вистински ветеран на електро, техно и хаус сцената, чии изданија за Ai Records, Delsin и Modern Love се не само незаборавни во историски контекст, туку и активно го дефиниираат стилот и сензибилитетот на голем дел од модерната клубска музика.

Claro Intelecto [UK] -live- (Delsin / Modern Love)
https://www.residentadvisor.net/dj/clarointelecto
https://www.discogs.com/artist/44229-Claro-Intelecto

Apostolski (Drop Series)
https://soundcloud.com/viktorapostolski

Dijana Di (Code XX)
https://soundcloud.com/d-lite-5

Visuals by Lazy Kidz Visualz

Локација: Епицентар, почеток: 23:59 часот.

cheap nike air max 90