Центар, Аеродром и Кисела Вода денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (четврток), поради закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат:

• во време од 08.00 – 13.30 часот зграда број 37 на бул. Партизански Одреди – сите становии стопански објекти (о. Центар);

• од 09.00 – 12.00 часот дел од ул. Генерал Михајло Апостолски (о. Аеродром) и

• во време од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Мариовска, Мегленска и Милан Мијалковиќ (о. Кисела Вода) како и дел од корисниците од улиците Пандил Шишков, Коста Новаковиќ и дел од бул. Трета Македонска Бригада околу крстосницата со ул. Коста Новаковиќ (о. Аеродром).