Целосно уништен летниковецот во парк шумата Гази Баба!

Од јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ - Скопје споделија фотографија на која се гледа како еден летниковец во парк шумата Гази Баба е целосно уништен. 

Летниковецот е стамнет со земја и искршени се потпорните ѕидови. 

Дали надлежниоте конечно ќе фатат некој престапник кој ќе биде казнет за вакво или слично злодело?

Останува да видиме...