Божиќен концерт PMG колектив вo Винил

Вечерва PMG Kolektiv ќе отсвират пригоден божиќен концерт во реномираниот скопски бар Винил.


Почеток 22:00 часот
Влезот е бесплатен

cheap nike air max 90