Без вода неколку улици во Чаир

ЈП „Водовод и канализација“-Скопје известува дека денеска, од 09:30 часот, без вода ќе бидат корисниците од улиците „Ферид Заири“, „Халим Халимиќ“, „Божин Стризов“, „Браќа Реџепагиќ“ и дел од „Дижонска“, во Чаир.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект на приклучна водоводна цевка Ф1 на улица „Ферид Заири“ 54 и 56.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:30 часот до завршување на дефектот.