Без вода корисниците од крстосницата „Банско“ – „Црниче“

Без вода денеска ќе останат корисниците од крстосницата „Банско“ – „Црниче“ во Скопје.

Прекинот во водоснабдувањето што почна во 9:45, е поради дефект на огрлица ф-80мм на крстосницата „Банско“ – „Црниче“. Ќ трае до завршување со активностите за санација.