Без вода корисниците од Дексион

Поради уличен дефект ф-80 мм на ул. „Гостиварска“ бр 6, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населеното место Дексион (Ѓорче Петров).

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување со санација на дефектот.