Без вода корисниците на дел од населба Хиподром

Поради промена на вентил и поправки по шахти на улица „Париска Комуна“ бр.2,4,14 и бр.21, без вода ќе бидат корисниците од населба Хиподром.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде од 9:30 часот се до завршување на активностите.