Без вода дел од корисниците од населба Хиподром

Поради дефект Ф 100 мм на улица „Разлошка“ бр.1 без вода ќе бидат корисниците од населба Хиподром, ОУ „Вера Јоциќ“ и дел од Ордан Поп Јорданов.

Според информациите од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10 часот се до завршување на дефектот.