Без струја делови на Ѓорче Петров и Карпош

Од ЕВН Македонија информираат дека деновиве без електрична енергија ќе останат делови на Ѓорче Петров, Илинден, Сарај и Карпош. Денеска во периодот од 12 до 14 часот корисниците од ул. Алпи бр.5 (општина Ѓорче Петров).

На 22.04.2019 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:
– во периодот од 7:15 до 15:30 часо, објектите на фирмите Макдиа ДОО и Витек ДОО во индустриската зона Бунарџик (општина Илинден)
– во периодот од 9:00 до 15:00 часот, корисниците од село Љубин подулица бр.3.  општина Сарај )
– во периодот од 9:00 до 11:00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох, Карпошево востание и Радика, како и дел од корисниците од улиците Бледски договор и Трифун Пановски (општина Карпош )
– во периодот од 11.00 до 13.00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох, Карпошево востание, Драгиша Мишовиќ и Радика, како и дел од корисниците од улиците Бледски договор и Трифун Пановски (општина Карпош)
– во периодот од 13:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Роберт Кох и Карпошево востание, како и дел од корисниците од улиците Драгиша Мишовиќ и Радика (општина Карпош)

Air Jordans