Без струја делови на Аеродром, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8 до 10 часот корисниците од булеварот АНОМ бр. 14, 16, 18 и 24 (општина Аеродром);
– во периодот од 9 до 13.30 часот корисниците од село Барово (општина Сопиште);
– во периодот од 9 до 14 часот корисниците од булеварот Илинден, од бр. 24 до бр. 28 и од бр. 96 до бр. 120 (општина Карпош);
– во периодот од 10 до 12.30 часот дел од корисниците од булеварите АСНОМ и Видое Смилевски – Бато, лоцирани зад бензинската станица „Окта“, како и објектот на самата бензинска станица „Окта“ (општина Аеродром);
– во периодот од 12.30 до 15 часот корисниците од булеварот АСНОМ бр. 52, 56, 58 и 62 (општина Аеродром).