„Бајага и инструктори“ и Данијела Мартиновиќ со концерти во Охрид

Охрид и летово ќе биде домаќин на голем број регионални музчки ѕвезди кои ќе ги забавуваат гостите во градот.

„Бајага и Инструктори“ настапува на еден од апсолутно најубавите простори во нашата држава- Антички театар Охрид, на 30. јули, додека хрватската музичка дива Данијела Мартиновиќ настапува на 7.август во Антички Театар. 

Охрид во екот на сезона ќе биде домаќин и на најголемиот електронски фестивалски бренд на Македонија, тридневниот „OHRID CALLING“ кој ќе се одржи во Касарна - Охрид.  Фестивалот започнува на 31.јули, а ќе трае до 2.август. Целата програма на фестивалот може да ја погледнете тука