Автопатот Миладиновци – Штип е прооден за сите видови возила

 

Автопатот Миладиновци – Штип во моментов е прооден за сите видови возила.

Од МВР апелираат до возачите да возат внимателно и да го прилагодат движењето спрема условите на патот.