Ајде хумани луѓе: Да му помогнеме на малиот Влатче

Се бара помош за малиот Влатче, кој мора да замине на лекување во странство, откако физикалната терапија во нашата држава не дала ефект.

„Тригодишниот Владимир Грчев од Струмица има потреба од наша помош! Боледува од целебрална парализа и неговите родители треба да го однесат на третмани и рехалибитација во Турција во една од клиниките“, се споделува на социјалните мрежи.

Телефонските броеви за донации и сметки се следниве:

(ТЕЛЕКОМ) 143 123
(А1-ВИП) 143 465

Sparkasse Банка

250008000810856

Комерцијална Банка

300031000004317

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ДОНИРАТЕ ОД СТРАНСТВО:

Viktorija Grcheva

IBAN: MK07250082220151433

SWIFT: INSBMK22