5 удобни пози за тивок секс, ако не сте сами

Во следните редови ќе најдете многу корисни информации за тоа како да ја намалите бучавата од вашето омилено задоволство.

Ако овој тежок период го поминувате во домот на вашите родители или родителите на вашиот партнер, понекогаш може да биде тешко да разменувате љубовни галења во кревет.

За таа цел е најважно да ги знаете вистинските пози, во кои би биле тивки и нема да бидете чуени.

Главната работа е, се разбира, да ја затворите вратата и да внимавате на крцкањето на креветот. А во продолжение ќе ги споделиме со вас петте пози за удобен и тивок секс кога има некој околу вас кој не треба да ве слуша.

Мисионерска

Позната и многу убав поза што може да се практикува на креветот, но и на подот. Партнерите имаат целосна слобода и можат да ја покријат устата на нивните партнери, за да нема предавни звуци. Интимноста и можноста да се бакнувате и чувствувате кај оваа поза се непроценливи.

Поза 69 на една страна

Варијанта на познатата орална поза, вие едноставно лежите од едната страна, а не еден врз друг. Ова ќе ви го олесни дишењето и нема да имате тензија околу вратот.

Третиот плус е тоа што вашите раце се слободни. Покрај тоа, никој од вас нема да жали бидејќи устата е зафатена.

Стоејќи во туш

Сексот во бања е чудно забавен, но екстремните услови бараат екстремни решенија. Звукот на водата на тушот ќе збуни многу други звуци.

Сепак, важно е да имате лубрикант бидејќи водата суши. Удобноста нема да биде иста како влажноста. Бидете внимателни да не се лизнете и да не завршите во блиската болница со извештај во кој ќе треба да објасните како сте се повредиле.

Лице во перница

Ова е тивка верзија на doggy style. Легнете на стомакот, а потоа кренете се малку со колената и лактите. Ова е идеално држење за длабоко навлегување и стимулирање на клиторисот. Сите звуци ќе останат во перница.

Тивки лажици

И двајцата лежите на едната страна, а партнерот гледа во вашиот грб. Подигнете ја горната нога и спуштете ја кога пенисот е внатре. Во таа поза можете да се движите тивко дури и ако креветот не е тивок, уживајте во вашата блискост.