20 животни принципи според кои се води секоја Вага

Вагите не можат да функционираат во хаос и негативност. Во моментот кога ќе се најдат во такви околности, тогаш нивната енергија се пореметува. Најголемиот подарок што можете да им го дадете на Вагите е вашето време и љубов. Тие имаат мека и романтична душа и носат многу љубов и мир.

Ако ги предизвикате, на површина може да се појави и нивната лоша страна. Тие се немилосрдни кога станува збор за правдата. Ако имате Вага во животот, не дозволувајте да ја изгубите, затоа шт овој знак има карактер поради кој сѐ може да направи како што треба.

Прочитајте ги 20 животни принципи на Вагата:

Премногу размислуваат. За секоја ситуација имаат 10 можни сценарија кои би можеле да се случат.

Никогаш не можете со сигурност да знаете што се случува во нивната глава, затоа што најчесто и тие се во борба со самите себе.

Можат да имаат 100 обожавател(к)и, но нив тоа воопшто не им е важно, зато што кога се заљубени, нивните очи гледаат само во нивната сакана личност.

Не можат да живеат без музика. Уживаат во шопинг. Сакаат луѓе кои не се плашат да го покажат својот интерес.

Кога се тажни, потребен им е некој кој ќе ги одврати од нивните мисли, но и некој кој ќе ги натера да се соочат со своите проблеми.

Најголемата слабост им е тоа што ги занемаруваат своите потреби на сметка на другите луѓе.

За нив, едно од најубавите чувства е кога ќе запознаат нова личност и веднаш ги пронаоѓаат заедничките интереси.

Ако тие почувствуваат дека некој ги сака, тогаш за тие луѓе ќе бидат достапни во секое време и секогаш ќе се борат за љубов.

Сите имаат проблеми, но Вагата најдобро од сите знае да ги скрие тие проблеми од другите луѓе. Не сакаат нивните чувства да влијаат на расположението на луѓето околу нив.

Кога некој се обидува да ги импресионира, најважни се малите, навидум безначајни работи кои другите можеби и нема да ги забележат.

Носат многу болка во себе, но секое утро се будат со насмевка на лицето.

Најбрз начин да ги извадите од такт е да кажете нешто што би ги вознемирило.

Мразат непристојни и себични луѓе. Мразат кога луѓето ги тераат да донесат одлука. Сакаат да им помогнат на другите, но многу мразат луѓе кои цело време бараат услуги и никогаш не возвраќаат на тие услуги. Не поднесуваат луѓе кои злоупотребуваат туѓа добрина, како и оние кои создаваат хаос во нивниот живот.

Човек би морало да биде многу арогантен за Вагата да не комуницира со него. Ако Вагата престане да комуницита со некого, тој однос се прекинува засекогаш.

Хармонијата е нивната најголема потреба. Негативноста им го убива расположението.

Течно говорат најмалку 5 јазици: македонски јазик, вулгарен, саркастичен, вистинит и полн со љубов, а понекогаш и некој странски јазик.

Имаат многу брилијантни идеи, но потребна им е вечност за да ги остварат. Никој друг не ги одложува работите како нив.

Не сакаат да играат игри. Едноставно е: Или сакате или не сакате да бидете со нив.

Ако не разговараат со некого, тоа може да биде од две причини: или не им се допаѓа личноста или едноставно не ѝ веруваат на таа личност.

Мотото на Вагата е: Не ми се потребни луѓе на кои не сум им потребен/а.

new nike air max 2019