10 големи вистини за Биковите

Биковите се личности кои сакаат стабилност и кои уживаат во работата. Тие сакаат уживање, но сакаат и да се занимаваат со нешто корисно. Како личности се многу внимателни и трпеливи и никогаш не брзаат со своите одлуки. Не можете да ги натерате на ништо, туку ќе го направат тоа кога тие ќе посакаат.

  1. На Биковите семејството им значи повеќе од било што во животот.

  2. Кога Бикот е лут, може да се смири единствено ако слуша музика.

  3. Кога тој ќе каже те сакам, навистина го мисли тоа.

  4. Бикот е секогаш тука за своите блиски кога тие минуваат низ тежок период.

  5. Ако ги вознемирите Биковите, подобро да им се тргнете од пред очи. 

  6. Дури и да ги повредите, можат да останат верни и фер кон вас.

  7. Ако пробате да го направите Бикот љубоморен, само ќе направите да го изгубите.

  8. Не се трудите да го смените нивниот став. Тоа е невозможна мисија.

  9. Никогаш нема да знаете што се случува во нивната глава, бидејќи со никого не ги споделуваат своите најдлабоки мисли.

  10. Биковите не сакаат големи друштва, туку преферираат мал круг на пријатели на кои им веруваат.