ВЛЕЗ СЛОБОДЕН: Еве кој ќе ве забавува утре во VOX Night Club

Како загревање за овој последен викенд од годината VOX Night Club ќе работи и во четврток!

Четврток 24.12.2015

South Park the band & Dj NookBizkit

Почеток 00:00 часот

Влезот е слободен!!!

cheap nike free run 5.0