Владо Јаневски ве кани на фестивалот „Мозаик“ во СЦ „Борис Трајковски“ (Видео)

Во пресрет на петчасовниот фестивал „Мозаик“ кој ќе се одржи на 28 февруари во СЦ „Борис Трајковски“,  чаирскиот романтичар Владо Јаневски ве кани да бидете дел од оваа голема концертна турнеја на нашите домашни ѕвезди.

Покрај Владо на фестивалот ќе настапат Слаткаристика, Елита 5, Нокаут, Ферус Мустафов и Сам. Картите се во претпродажба по цена од 150 денари.

Бидете и вие дел од мозаикот!