Видео кое го освои светот: Како еден обичен ден го гледа мајката, а како ќерката?

Често се вели дека во родителството деновите се долги, а годините кратки. Ова прекрасно видео кое го освои светот ги истакнува токму оние обични денови кои на мајката ѝ делуваат предолго и колку тие денови им значат на децата.

Влогерката Естер Андерсон го создала ова видео кое покажува како изгледа еден обичен ден погледнат од перспективата на мајката, а потоа и на ќерката.

Се работи за едно магично видео кое покажува дека она што нам, возрасните, ни е нормално – за децата е магија. За нив можеби тоа е и најдобриот ден во животот.

 

new nike air max 2019