Улица „Никола Тесла“ денеска без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека денеска ( вторник ) поради поврзување на нова водоводна мрежа од ф – 150 мм на ул. Никола Тесла бб, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од ул. Никола Тесла. ( општина Карпош ).