СКОПЈЕ ВЕЛО-ГРАД: Прва велосипедска лента обележана на коловоз (фото)

Моментално се работи на првата велосипедска лента во Скопје, која е спуштена на коловоз и одвоена од автомобилскиот сообраќај.

Оваа велосипедска лента е на потегот на булевар Климент Охридски во центарот на Скопје.

cheap nike air max 90