Single ladies (Beyonce tribute) на Пиволенд!

Единствениот женски бенд кој во живо и без матрица ги изведува хитовите на популарната Бијонси, оваа година со свој настап пред скопската публика на Пиволенд.

Деветти август, Скопско Кале, ладно пиво и Single ladies. Не пропуштајте!

new nike air max 2019