Се мијат улиците низ Центар

Темелно чистење и миење на реконструираната „Рилски Конгрес“ и санираните „Партение Зографски“ и „Тасино Чешмиче“. 
- Заедно со екипите на Комунална хигиена ги расчистуваме и последните остатоци од отпад по завршување на градежните активности во овој дел на Центар - информираше градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ.