Продолжува реконструкцијата на уличната мрежа во Гази Баба

Се врши реконструкција на улична мрежа ф 150 во должина од 750 м. на ул. Благоја Стефковски во општина Гази Баба, на која работат екипите на ЈП Водовод и канализација Скопје во соработка со Град Скопје.