Пијан управувал Брза помош

Казна заработил возач на болничко возило во Кавадарци,  поради управување под дејство на алкохол, потврдија за МИА од полицијата.

– На ден 23.10.2019 година   на лице кое управувало возило на ЈЗУ Општа болница Кавадарци му била изречена казна за управување на службено возило под дејство на алкохол, појаснија оттаму.