Од денеска изменет сообраќаен режим на патот Хиподром-Стенковец

Од денеска на патниот правец Хиподром – Стенковец поради градежни активности ќе има изменет сообраќаен режим во времетраење од два дена.

Од Авто мото сојузот на Македонија информираат дека ќе се поставуваат индуктивни јамки на автопатот А2, патен правец Хиподром-Стенковец.