Мажите велат дека ова се најсекси потезите кои жената може да ги направи во креветот

Овие момци на Редит ги споделиле најсекси потезите кои жените некогаш ги направиле за време на сексуалниот однос со нив.

До ваквите одговори дошло откако една девојка го поставила прашањето: “Постојат неколку потези кои мажите ги направиле во кревет со мене и кои ми останале длабоко врежани во меморијата. Кои се незаборавните потези на одличните љубовници?”.

Еве што одговориле мажите:

1. “Додека беше врз мене, се наведна наназад и нежно ги допираше моите тестиси”.

2. “Таа е врз мене, во положба на “свртена каубојка”, со косата повлечена на страна, ме гледа со едното око и полека се движи со колковите”.

3. “Обожувам кога ќе ме погледне во очи додека орално ме задоволува”.

4. “Кога ми кажува дека доживува оргазам – тоа е сè за мене”.

5. “Повлекување на мојот пенис од гаќите додека се соблекуваме. Потоа ми пружа орален секс како тоа да е последно на светот што ќе го направи”.

6. “Еднаш, откако една девојка орално ме задоволи, ми рече дека “имам добар вкус”, што беше изненадувачки секси”.

7. “Ме повлече кон себе така што ме зграпчи за задникот. Потоа ме фати за коса и страствено почна да ме бакнува точно во моментот кога требаше да ејакулирам”.