Скопје

Бизнис

Урбан Живот

Skopje Etc

  • Каков маж сакаат жените?

    Ако нешто сака жената, тогаш сака кога ќе почувствува дека немаш страв ниту од неа, ниту од животот тоа е она што ѝ е потребно, конечно некој...
  • Јас и ти сме тажен љубовен филм...

    Најмил мој, Знаеш ли што сме јас и ти? Ние сме љубовен филм... ама тажен. Филм во кој јас и ти случајно се сретнуваме. И сфаќаме дека целиот живот...

Здравје