Скопје

Бизнис

Урбан Живот

  • Концертна промоција на Rush To Relax

    Вечерва во МКЦ со почеток од 21 часот ќе се одржи концертна промоција на истоимениот деби албум на Rush to Relax. Rush to Relax е соло проект на...
  • Хари Мата Хари ќе пее во Скопје

    Познатата музичка ѕвезда од просторите на поранешна Југославија, Хари Варешановиќ, фронтменот на групата Хари Мата Хари е изненадување за гостите на...

Skopje Etc

Здравје