Скопје

Бизнис

Урбан Живот

  • Андре Риу повторно во Скопје

    Светски познатиот холандски виолинист Андре Риу повторно ќе одржи концерт во Скопје во рамки на неговата светска турнеја. Тој на 27 ноември ќе...
  • Хип-хоп фестивал „Come Clean“ во МКЦ

    На 14 март во Младински културен центар ќе се случува целодневен хип-хоп фестивал наречен „Come Clean“. Од Њујорк доаѓа хип-хоп легендата Jeru Da...

Skopje Etc

Здравје