Без вода жителите од Нерези и дел од Жданец

Поради дефект на цевка денес без вода ќе бидат жителите од Нерези и дел од Жданец

„Ве известуваме дека на ден 19.08.2019 година поради  уличен дефект „ф-100мм“ на улица „Козле1/43“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од Нерези и дел од Жданец. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:10 часот до завршување на дефектот“, информираат ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.