Без струја делови на село Батинци

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа без електрична енергија ќе останат од 9 до 15 часот корисниците од село Батинци ( Општина Студеничани).