Аплауз за поддршка!

Скопје Инфо го прифаќа предизвикот и ве повикуваме утре сите да се вклучите.

Цела Европа им заблагодарува со симболичен аплауз на сите вклучени во првите редови во борбата со Корона вирусот, здравствените работници! Тие заслужуваат и многу повеќе од аплауз, но барем тоа можеме да го направиме, нели?

Ајде утре, 16.03.2020 во 18:00 часот сите да излеземе на терасите и со долг аплауз да ги поздравиме и да им се заблагодариме, за целата грижа и жртва која ја прават за ние да сме мирни и здрави! Да ги поздравиме и вработените во маркетите и аптеките кои секој ден мора да се на работа и да не опслужуваат.

Вашата поддршка за настанот може да ја дадете на следниот линк